Over ons

Wim De Graef is de gedreven kracht achter DGS Solar.  Hij is bedrijfsleider en verantwoordelijk voor de installaties, projectopvolging, projectbegeleiding en na-service.  

Wim komt persoonlijk bij u langs om de situatie/huis te bekijken, het dak op te meten en zo tot met advies op maat te komen.  Zijn advies is steeds professioneel en eerlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring op de werkvloer. Voortgaand op uw wensen en concrete situatie, probeert hij telkens om tot de beste oplossing/offerte voor u te komen.  Geruststellend is ook dat hij steeds aanwezig is bij de plaatsing van uw installatie, of dit nu zonnepanelen, zonneboiler, warmtepompboiler, warmtepomp, ... is.

DGS Solar, uit Baal/Tremelo (kantoor)/Aarschot (magazijn) is uit uw regio waarop u ook op lange termijn kan rekenen, want voor DGS telt maar 1 ding en dat zijn tevreden klanten. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Tevreden klanten zijn onze beste referenties voor onze toekomstige klanten, wij denken graag op lange termijn, want een zonnepaneleninstallatie, ... moet een lange tijd meegaan.
 
Onze eigen vakbekwame, technische mensen (geen onderaanneming !) zijn reeds jaren gespecialiseerd in hernieuwbare energie, (zonnepanelen, warmtepompboilers, laadpalen, warmtepompen, airco,...) en elektriciteitswerken, gebaseerd op dagdagelijkse ervaring.


DGS Solar staat reeds sinds 2007 garant voor een professionele uitvoering van uw hernieuwbare energie-installatie

Ondernemingsnummer DGS Solar : BE0891.827.797

Hier leest u meer over onze visie...

STEEDS GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE !!!


DGS-Solar bvba, uw betrouwbare, ervaren installateur uit uw buurt … !

DGS-Solar bvba is een geregistreerdee aannemer en lid van: