Gastenboek

Bestaande berichten

Nico Degreef
6/2/2020 | 10:25:3

Fantastisch werk geleverd door het Dgs team! Als u iemand zoekt voor totaaloplossingen, werk dan zeker samen met deze firma. Leveren mooi, proper werk en zijn heel correct in alles. Staan voor een super sevice en vooral : een zeer goede nazorg wat je niet overal meer vindt. Zonnepanelen , vloerverwarming, Warmptepomp,... alles hebben ze bij ons gedaan. Bedankt Wim en de hele ploeg!

Jan Caraels
7/3/2018 | 16:38:58

Beste Wim, Bedankt en gefeliciteerd: 9 jaar probleemloze PV-installatie, geïnstalleerd door Dgs-Solar en dan binnen het kwartier te antwoorden op een vraag. Indrukwekkend ! Jan

Frank Van den Bossche
23/12/2017 | 12:54:57
Perfecte service van offerte tot installatie. De installatie is volgens afgesproken data verlopen, alles netjes afgewerkt. DGS, doe zo verder, jullie zijn een top team met heel veel vakkennis!
Paul Cuyvers
20/12/2017 | 16:16:23
Dag Kristel, Graag nog de vermelding dat de offerte net als de plaatsing werd uitgevoerd door zeer gemotiveerde en professionele medewerkers. Bedankt voor de snelle service en duidelijke afspraken. Prettige feestdagen Paul
Christel Jennes
20/12/2017 | 10:50:32
Heel erg bedankt voor uw eerlijkheid ! Blij dat er nog zo'n mensen zijn en als ik ooit verhuis en mijn woning is beter georiƫnteerd, laat ik zeker door jullie zonnepanelen installeren !
Gerry Haesen
26/11/2017 | 12:6:24
In 2009 hebben we zonnepanelen laten leggen door DGS waar we zeer tevreden over zijn. Ondertussen zijn we verhuisd naar een huis zonder zonnepanelen, maar begin 2018 kan DGS hier ook een installatie komen installeren.
Lemmens Wilsele
17/8/2017 | 11:19:45

Zeer goede uitleg bij opmeting en een zeer goede prijs. Zijn alle beloftes nagekomen en de mensen van de plaatsing hebben zeer goed werk geleverd. Ook de papieren achteraf voor keuring, aanmelding en aanmelding voor het monitoring programma waren zeer snel in orde. Een aanrader deze firma en ik was verschoten hoeveel energie de installatie opwekte (ik had het zelf niet verwacht omdat de mogelijke opstelling bij mij niet 100% mogelijk was. Bedankt en doe zo verder dan kan je niet anders dan tevreden klanten hebben

Lemmens Wilsele
17/8/2017 | 11:19:45
Zeer goede uitleg bij opmeting en een zeer goede prijs. Zijn alle beloftes nagekomen en de mensen van de plaatsing hebben zeer goed werk geleverd. Ook de papieren achteraf voor keuring, aanmelding en aanmelding voor het monitoring programma waren zeer snel in orde. Een aanrader deze firma en ik was verschoten hoeveel energie de installatie opwekte (ik had het zelf niet verwacht omdat de mogelijke opstelling bij mij niet 100% mogelijk was. Bedankt en doe zo verder dan kan je niet anders dan tevreden klanten hebben
Sander D.
10/11/2016 | 10:12:36

Zeer eerlijke, duidelijke en snelle offerte, met een zeer goede prijs.

De installatie zelf verliep vlekkeloos en snel, alle afspraken werden nagekomen. Alles is nu een maand in dienst en nog steeds een zeer tevreden klant, geen opmerkingen.

Een echte aanrader als u op zoek bent naar een betrouwbare installateur.

Van Dingenen Laakdal
14/10/2016 | 15:13:24

Zonnepanelen laten installeren op8/7/2016 Plaatsing en afwerking volgens de offertes .Zeer professioneel en schitterend afgewerkt.Ik kan deze firma(Wim en Kristel )DGS zeker aanbevelen 
Van Dingenen Schoofs
Huyten 15 Veerle Laakdal

FRANCIS STORMS
22/07/2016 | 11:00:40

Aanrader,
geeft tenminste een eerlijke uitleg zodoende je de beste beslissing kan nemen met de persoonlijke behoeften, mogelijkheden en budget in het achterhoofd. En een mooie afwerking.

Laat de zon nu maar schijnen...

VAN EYKEN STEVEN
7/06/2016 | 21:34:03

Vandaag zonnepanelen laten plaatsen.
Zeer tevreden met de plaatsing,propere en vakkundige plaatsing door zaakvoerder Wim en zijn weknemer. Wie met wim in zee gaat zal merken dat dit geen gladde verkoper is maar een eerlijk man die alleen zegt waar het op staat.Bedankt Wim!

STIJN HEYLIGHEN
3/03/2016 | 13:39:24

goed product en goeie service. ben over alles tevreden. behalve over de zon. Want die kan niet hard genoeg schijnen :-)

G. CNOPS, BETEKOM
3/03/2016 | 13:37:13

Goede afwerking . Een tevreden klant.

BART LENAERTS
30/11/2015 | 19:18:15

Proficiat aan het DGS-team fantastische uitleg mooie plaatsing van zonnepanelen en zonneboiler zou zeggen tegen iedereen hoe goed dit gedaan is en zeker niemand anders aanbevelen voor de regio bedankt mannen voor het mooie werk in slechte weersomstandigheden

VERHAEGEN MAURICE
4/10/2015 | 15:29:05

Na een eerste telefonisch contact, kwam Wim bij ons thuis en gaf de beste uitleg over de installatie en de werking van zonnepanelen, alsook over de verschillen tussen de panelen.
De installatie verliep perfect en snel, en de werking van de panelen is nog beter dan verwacht.
Perfecte service.
Bedankt,

Maurice

LINCY WILLEKENS
13/07/2015 | 20:27:36

Wat een service!!! Enkele dagen geleden vroeg ik een offerte aan, zonder dat ik ook maar iets afwist van zonnepanelen. Een heel vriendelijke vrouw, Kristel, antwoordde diezelfde avond nog op mijn e-mail. Jammer genoeg wonen we te ver hun zaak en is de afstand te groot. Toch besloot ze mij te helpen en meer info te geven over de zonnepanelen. Ze vertelde me welke ik zeker niet moest nemen, en welke merken kwaliteit/relatief goede zonnepanelen waren. Nog nooit heb ik zo iemand positief weten spreken over hun concurrenten! Jammer dat we onze zonnepanelen niet bij Kristel/DGS-Solar kunnen kopen. Maar dit alleen al zegt iets over hoe goed dit bedrijf wel niet is! Dikke 10+!

RUBEN VAN CALSTER
5/03/2015 | 20:45:43

Na contactname kwam Wim aan huis en was het een goede en toffe babbel. Hij is to the point en ik had onmiddellijk een goed gevoel. Ook zijn reputatie in regio Baal was goed en ik kan het alleen maar beamen.

Na de offerte nam Kristel contact op en kwamen we snel tot een plaatsingsdatum.

De plaatsing van de zonnepanelen is goed en snel verlopen. De installatie werkt perfect. Momenteel (ze draait nu een kleine maand) brengt ze zelfs al op zonnige dagen meer op dan mijn verbruik en het is nog maar februari-maart.

DGS werkt professioneel, correct en met top-materialen, een echte aanrader wie zoekt naar een betrouwbare installateur.

Met dank aan Wim en Kristel, zowel voor, tijdens als na de plaatsing verliep het contact steeds zeer goed. 

MVG
Ruben - Baal

MOONS BART
27/01/2015 | 10:07:37

Als technisch vertegenwoordiger van een leverancier van DGS . Hebben ze me verbaast hoe vakkundig ze hun installaties maken.
Doe zo verder. Super.

MARC BELLINKX
1/12/2014 | 23:12:11

Ik heb nooit kunnen vermoeden dat de leuke discussies die Wim en ik voerde over 12 of 14 panelen ging leiden tot een radio-optreden bij Hautekiet en het oprichten van een energiegroep.

Ik ben zeer tevreden over hoe DGS uitgroeide tot een zeer divers bedrijf met oplossingen voor haast ieder energievraagstuk

ROB GROSSARD
15/07/2014 | 11:54:46

Bedankt voor de vlotte en propere installatie. Transparant en vriendelijk contact. Voor iedereen een aanrader !

PHILIP EN HILDA HERMANS-DORISSEN
5/03/2014 | 21:52:56

Beste Wim en Kristel,
Wij hadden navraag gedaan voor een zonneboiler, die ons werd aangeraden (sommigen spraken zelfs over kosten al na drie jaar terugverdiend!), behalve door Wim, die ons eerst een heel uitvoerige en duidelijke uitleg verstrekte, alle mogelijkheden opsomde, maar ons waarschuwde dat het in ons geval niet erg voordelig zou uitkomen, oa door de nadelige invloed van twee dakkapellen, en het warmteverlies via de leiding die noodgedwongen aan de buitenmuur moest lopen. Hij heeft ruim twee uur aan ons besteed, zeg maar zijn kostbare tijd verknoeid, zonder enige vergoeding hiervoor. Wij hebben het geluk gehad een witte raaf tegengekomen te zijn. Wij beseffen dat we dankzij de kennis, eerlijkheid én goedheid van één persoon van een overbodige grote uitgave bespaard zijn gebleven. Zelden gaan wij dit nog meemaken, vrezen we. We hebben alleen maar spijt dat we niet met deze firma in zee zijn kunnen gaan (wegens het noodgedwongen afblazen van onze plannen), want dat we 100% tevreden zouden zijn, staat als een paal boven water. Reeds vanaf de telefonische contacten met Kristel die erg professioneel verliepen, en de stipte afspraken, hadden wij een goed voorgevoel. Wij hebben inmiddels onze ervaring al rondgebazuind, en reclame gemaakt, het is ook niet iets dat je vaak kan doen. Aan iedereen die deze firma ''gevonden'' heeft, prijs je gelukkig! Aan Wim, Kristel en de hele ploeg, proficiat, en doe zo voort!
Hilda Dorissen en Philip Hermans
Schuttersveld 56 Holsbeek

TOM & NATHALIE
12/08/2013 | 21:12:29

Beste Wim, beste Kristel, beste DGS-medewerkers,

Langs deze weg willen we jullie allemaal heel erg bedanken voor de prima service die jullie leverden bij het installeren van onze zonnepanelen en onze warmtepompboiler in de maand juni van 2013! Wij kunnen effectief getuigen van wat velen hier al schreven: van bij het eerste contact, tot en met de laatste procedures van de installatie, waren we uitermate tevreden met de degelijkheid van jullie uitvoering. Onze installatie werd perfect op de afgesproken termijn (zelfs iets vroeger dan voorzien) geïnstalleerd en er werd bovendien bijzonder ordelijk en proper gewerkt, iets wat we absoluut heel erg hebben geapprecieerd!
Ook de opvolging, tijdens de eerste dagen na de installatie, werd niet over het hoofd gezien: bij elke kleine vraag kwam wel een snel antwoord via mail, of indien nodig, werd bij ons thuis door één van jullie medewerkers nog wat gecheckt of extra op punt gesteld.
En niet te vergeten: tevens de begeleiding naar alle verplichte controles en ook alle administratieve verplichtingen die bij de installatie komen kijken, werden zeer grondig door het hele team en door Kristel opgevolgd!

Nogmaals heel erg bedankt, we hebben al heel veel plezier gehad van onze installatie, en vooral: we weten dat we op steeds jullie service kunnen rekenen, en dat is een bijzonder aangenaam gevoel!
Jullie zijn een absolute aanrader.

Nog veel succes!

Tom & Nathalie

KURT VANWINGH
1/08/2013 | 13:42:29

Ruim 3 jaar geleden (eind 2009 )hebben we onze zonnepanelen op aanraden van Wim laten plaatsen. Perfecte uitleg, professionele plaatsing en bovendien correct. Geen enkel moment proberen meer dan nodig te plaatsen maar advies op maat. Geen enkel probleem met de technische installatie , ook alle admin ( niet onbelangrijk in België ) was upfront in orde. Nu, ( juli 2013 )werden we tijdens ons verlof door de politie op om 1 uur ''s nachts op de hoogte gebracht dat onze alarmsirene afging en dat een dringende interventie nodig was. Uiteindelijk bleek een kortsluiting in de meterkast de oorzaak MAAR dit was enkel mogelijk vast te stellen per eliminatie van alle andere factoren. Geen diefstal , niks te maken met zonnepanelen ed ... Om 2 uur ''s nachts heb ik een mail naar Wim gestuurd met een verzoek om te helpen, alhoewel het duidelijk niks te maken heeft met de zonnepanelen waren we om 6 uur ''s ochtends al aan het bellen om een oplossing te zoeken , nadat hij voordien al een email stuurde. Hij heeft zelf contact genomen met de installateur van het alarm en nadien advies gegeven om Infrax te contactern. Om 9h30 was ons probleem opgelost, geen schade tot gevolg en hadden we de mogelijkheid om terug van ons verlof te genieten. Dit gaat volgens mij veel veel verder dan service maar is een perfect voorbeeld van passie voor de job en bevestiging van klant = koning . Bedankt Wim !! . Kurt Vanwingh

GEERT VANDEN EYNDE
16/11/2012 | 11:19:52

Hallo Kristel,


Wim is net bij ons thuis geweest voor die offerte. Hij heeft het echter afgeraden, omdat ons dakgedeelte dat nog open is om de collectoren te plaatsen, in de namiddag in de schaduw ligt.
Ik moet wel zeggen; we hadden al een offerte van iemand anders gevraagd omdat we eerst niet wisten dat jullie dit ook deden, hij heeft ons zomaar een offerte gegeven en niks gezegd. het was ''een perfecte plaats'' om een collector te plaatsen op het dak.
Heel erg bedankt voor jullie eerlijkheid en openheid ten opzichte van jullie klanten. Sorry voor jullie, maar we gaan onze plannen dan maar terug opbergen. Ik heb al veel positieve reclame gemaakt voor jullie zonnepanelen (die trouwens heel goed werken), maar vanaf nu gaan we jullie zeker aanraden waar we kunnen.

Groeten,

Geert/Bertem

CHRIS STEVENS
17/06/2012 | 20:15:00

Kristel & Wim,
Door omstandigheden een beetje later dan ik zelf had gewild, hierbij mijn feedback over de zonnepanelen die DGS-Solar in mijn tuin heeft geplaatst in de laatste week van maart 2012. 
Omwille van de slechte orientatie van mijn woning was het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak geen optie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het zogenaamde zonnevolgsysteem (suntracker) waarbij de panelen worden gemonteerd op een paal in de tuin. Door middel van sensoren volgt dit systeem de stand van de zon waardoor het totale rendement een stuk hoger ligt dan bij klassieke ''vaste'' panelen op het dak.
Het grootste probleem bij dit systeem is het feit dat de installatie ervan in heel wat gemeenten niet is toegelaten, en dat er hoe dan ook heel wat administratieve rompslomp bij te pas komt - kan je anders verwachten in dit apenland? - om uiteindelijk groen licht te krijgen in geval jouw gemeente dit wel toelaat. 
Kristel en Wim van DSG-Solar hebben van in het begin begrip getoond voor mijn situatie en mij waar mogelijk steeds opnieuw met raad en daad bijgestaan. Uiteindelijk werden de panelen eind maart geplaatst, en ik moet zeggen dat alles dankzij de deskundigheid van DGS-Solar van A tot Z vlekkeloos is verlopen. Ondanks - en ik druk mij heel voorzichtig uit - het niet al te schitterend weer van de afgelopen maanden, zit ik vandaag toch al aan een opbrengst van +/- 1400 kW (met 16 panelen).
Samen met vele anderen moet ik de laatste tijd vaststellen dat de politiek in België de ene na de andere stommiteit begaat met het verminderen en zelfs totaal afschaffen van allerlei subsidies en steunmaatregelen bij energiebesparende investeringen. Ook al doen deze ondoordachte beslissingen veel mensen twijfelen: het is mijn vaste overtuiging dat investeren in onder andere zonnepanelen nog steeds de moeite loont, ook al zal de terugverdientijd van de investering misschien wat langer duren.
Tot slot, beste Kristel & Wim, wil ik jullie bedanken voor jullie uitstekende service. Ik zal er alles aan doen om jullie bij zo veel mogelijk mensen aan te bevelen en ik wens jullie ondanks alles het allerbeste!
DGS-Solar is the best!

Mvg

Chris STEVENS 
Betekom

MEEUS ALAIN
22/02/2012 | 10:38:55

Onze zonnepanelen worden bij de voorlopige oplevering van het nieuwe huis geplaatst.Bij vragen kan je steeds terecht en komen zelfs een kijkje nemen op de werf voor de nodige informatie te geven aan de elektrieker. Bedankt hiervoor.

Daniƫl Goyvaerts
14/11/2011 | 22:35:28

Via deze weg zou ik een woordje van dank willen richten aan de mensen van DGS.

Vanaf de offerte tot en met de oplevering is alles eigenlijk zéér goed verlopen. Omdat het over een grote uitbreiding ging en heel wat voorbereidend werk nodig was moesten we iemand vinden die naast het ‘gewone’ verkoopverhaal ook nog wat extra kennis had over elektrische installaties, keuringen en eisen die de lokale netbeheerder oplegt. Bij DGS hebben we die expertise gevonden. Vanaf het eerste bezoek wisten we al perfect wat moest aangepast worden, welke voorzieningen moesten getroffen worden, wat de voorwaarden zijn om een uitbreiding te kunnen doen en wat de huidige voorwaarden zijn om een zonne installatie te plaatsen. Ook de positieve referenties hebben bijgedragen aan de keuze voor DGS.

Er werden afspraken gemaakt voor het aanpassen van de bestaande elektrische installatie met bijhorende keuring en voor het plaatsen van de omvormers en de panelen. Dit alles is keurig en op tijd verlopen.
Omvormers, panelen, dakhaken, bekabeling enz. zijn van gekende topfirma’s en de installatie ervan is professioneel uitgevoerd. Details zoals centrering op het dak, organiseren van de kringen voor maximaal rendement en het binnenbrengen van de bekabeling zijn vanzelfsprekend. 
Het papierwerk wordt in de mate van het mogelijke door DGS gedaan. Alle mogelijke documenten zoals aanvraag van de certificaten, documenten voor fiscus, melding van de installatie bij de VREG, enz. zijn prima in orde. Ook keuringsverslagen, elektrische schema’s worden keurig bezorgd.
Kortom, het hele project is professioneel uitgevoerd en opgevolgd. 

Nogmaals dank voor deze samenwerking,

Daniël Goyvaerts
Messelbroek

William Van Den Ende
19/08/2011 | 22:00:16

Ben tevreden klant van het eerste uur.
Na 3 jaar werking is de teller in elek.kast
stukgegaan !
Eén mailtje en de volgende dag was de teller al vervangen onder garantie... als dat geen pluim verdient !
William / Leuven
 

Eddy & Lucille
4/05/2011 | 21:37:46

Zonnepanelen laten plaatsen door uw zoon die voor de firma DGS Solar werkt is prachtig en geeft je een gevoel van voldoening en een zekere fierheid. Vaststellen dat er goed werk wordt geleverd schept vertrouwen. Wij kunnen stellen dat DGS Solar "top" is.

Freddy en Ria
27/10/2010 | 22:41:06

na de eerste kennismaking met wim en kristel op de beurs in de brabanthallen wisten we het meteen deze mensen kwamen zo goed over en voelden zo eerlijk aan dat we direct beslisten om onze installatie door hen te laten plaatsen en werkelijk waar het verliep allemaal perfect en alles volgens schema,we kunnen alleen maar zeggen dank u wel wim,kristel en het ganse team en beste lezers niet twijfelen wim en zijn team zijn uw vertrouwen werkelijk waard.

Van Der Weyden Patrick
23/10/2010 | 18:01:49

proficiat aan het ganse team van DGS-Solar
perfect van eerste contact tot oplevering van installatie
panelen geplaatst op 16/06/2010 en nu reeds op weg naar 3000kwh
bedankt voor alles

Kurt Weckhuysen
22/10/2010 | 17:26:00

Wij hebben 6 installateurs van zonnepanelen een offerte laten maken. Ik had hun ook belooft dat ik, zodra mijn keuze was gemaakt, hun hiervan in kennis zou stellen. Aan de hand van volgende mail heb ik dan ook mijn antwoord laten weten.

Geachte heren,

Ik heb van jullie allen een degelijke offerte ontvangen.
Zoals belooft laat ik dan ook weten welke keuze ik heb gemaakt.

Buiten de garantieperiodes en de mogelijkheid om deze al dan niet te verlengen, zijn er weinig onderlinge verschillen in de prijsoffertes.

Mijn keuze viel voor de firma DGS-solar.
Dit is een firma vanuit mijn buurt en heeft hier in de omgeving reeds verschillende installaties geplaatst.

De zaakvoerder kwam zeer proffesioneel over.
Voor het opmaken van de offerte had hij de nodige atributen bij om zowel hellingshoek als oppervlakte te berekenen.
(Zelfs een ladder om zich op het dak te kunnen begeven had hij zelf voorzien.)

Na rondvraag bij enkele klanten heb ik kunnen vaststellen dat;
de plaatsing van de installatie zeer degelijk is uitgevoerd
de afgesproken plaatsingsdatum werd gehaald en de afgesproken materialen werden geleverd
de panelen brengen steeds meer op dan er oorspronkelijk werd berekend
zeer goede naservice

Na alle offertes grondig doorgenomen en vergeleken te hebben heb ik dan ook het contract met DGS-solar ondertekend.

Mvg,

Kurt Weckhuysen

Hoeks Winny
18/10/2010 | 15:03:27

Op 13.10.2010 is onze installatie geplaatst door het team van DGS.
Wij zijn super tevreden van de service, plaatsing en alsook van de uitleg van de installatie. Ik kan op geen enkel puntje een bepaalde kritiek geven, alle afspraken zijn nagekomen.
Chapeau aan het hele team van DGS SOLAR.
Ga u zeker aanraden bij andere mensen die zonnepanelen wil plaatsen.
Alvast bedankt voor het werk dat jullie geleverd hebben.

Erwin Van Vlierberghe
4/09/2010 | 15:52:41

Prima verlopen, perfecte afwerking en service.
Aanbeveling waardig.


Erwin

Ivo Vanvlasselaer
30/08/2010 | 20:00:21

Hallo,

hartelijk dank voor de perfecte plaatsing van jullie panelen. Wij hebben een nazicht laten doen door een erkende firma om de panelen via IR meting te bekijken of er geen cellen stuk waren. Alles was voor 100% in orde. Alles werkt prima. Deze firma heeft ook gezegd dat hij zelden zo een prima afwerking en plaatsing heeft gezien van zonnepanelen.

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

Francine Tessenderlo
7/07/2010 | 20:38:32

Wij deden navraag bij meerdere installateurs voor zonnepanelen. Ze bezorgden ons allemaal een offerte. Ons dak is wel niet ideaal gericht voor de installatie van zonnepanelen, maar zou toch een opbrengst hebben; werd ons gemeld.
Behalve één firma !!!
De Heer Wim De Graaf, zaakvoerder van DGS Solar. Hij was m.i.eerlijk! Hij meldde ons het volgende:
Wij leggen geen zonnepanelen op uw dak, want de richting is totaal ongeschikt. Ik, als zaakvoerder wil gerust kunnen slapen en verkoop geen investering voor 20 jaar, als ik al zeker ben, dat de particulier er geen rendement van heeft.Mijnheer De Graaf, U verdient een medaille voor eerlijk zakendoen en informatie verstrekken!
Hartelijk dank, U heeft ons behoed voor een zware investering; die ons weinig zou opbrengen. Wij zullen uw firma aanprijzen aan iedereen, die ons over zonnepanelen spreekt. Met hoogachting, 
Francine 

John Ruiter
26/05/2010 | 13:57:39

Onze panelen leveren iets meer dan ikzelf voorzien had. Inmiddels zijn de eerste 2 certificaten op onze rekening bij geschreven. Jullie informatie was dus meer dan correct. De plaatsing zonder enig dispuut of onduidelijheid verlopen. Kortom na 7 maanden een meer dan tevreden klant.

Guido Lauwers - Holsbeek
25/05/2010 | 21:07:19

Correcte en profesionele informatie.
Duidelijke offerte.
Korte wachttijden.
Snelle, perfecte installie. Netjes afgewerkt en alles opgekuist na de werken.

Een 10 op 10. De beste service die ik ooit voor een installatie gehad heb.

Harteljk bedankt, ik wens DGS Solar alle succes toe. 

Jullie mogen ons steeds als referentie gebruiken.

Danielle & Guido

Henri
3/04/2010 | 22:10:56

Wij hebben vandaag een bezoek gebracht op Ideaal Wonen in Leuven. Van al uw "collega" concurenten was uw uitleg het eerlijkst en meest duidelijk. 
Wij hebben besloten met jullie in zee te gaan.

fam. Van Kerckhove

Kelly Leysen
19/11/2009 | 21:44:52

een dikke pluim voor kristel en wim, jullie leveren schitterend werk! doe zo verder !!!! jullie weten wat klantenservice is !!!!!!

Jurgen Sohier
27/10/2009 | 20:48:55

Prima service, professionele plaatsing en afwerking, panelen leveren meer dan voorzien. 100% tevreden.

Steven Roelants
18/09/2009 | 12:07:40

Ik heb geen spijt dat ik met jullie in zee ben gegaan. Jullie hebben een jong en enthousiast team.
De plaatsing is correct en professioneel afgehandeld.
Bedankt,
Steven

Erik Pollet
2/09/2009 | 13:49:49

Zeer goede opvolging
correcte afwerking.
De plaatsing verliep perfect.

Bedankt voor de goede samenwerking

Gerry Haesen
26/04/2009 | 13:49:16

Zeer goede service, vriendelijk, correcte en duidelijke offertes.
De panelen leveren zelfs 10% meer dan gepland...

We zijn zo tevreden dat er een tweede bestelling geplaatst is.

Zelf een bericht toevoegen