20 januari 2022

Intersolution beurs Gent 19 + 20 januari 2022 : alles ivm zonne energie


10e editie solarvakbeurs op 19 en 20 januari in Flanders Expo Gent

Eindelijk weer veilig netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2022

Na een jaar afwezigheid kan de vertrouwde jaarlijkse afspraak voor de solarprofessional – in alle veiligheid – weer doorgaan. Intussen al voor de tiende keer zal InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux, plaatsvinden in Flanders Expo Gent, op 19 en 20 januari. Gedurende twee dagen bundelt InterSolution de belangrijkste specialisten uit de sector onder één dak: van aanbieders van zonnepanelen tot energieopslag, montagesystemen en monitoringsoftware.

InterSolution 2022 wordt een editie om naar uit te kijken. Niet alleen omdat het een jubileumeditie is, maar ook en vooral omdat solarprofessionals voor het eerst sinds lange tijd elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten, kunnen netwerken en deals afsluiten met bestaande én nieuwe contacten. Beursmanager Delphine Martens: Ondanks alle digitale hulpmiddelen, zoals videoconferenties en chats, blijft de fysieke beurs het meest efficiënte platform om nieuwigheden in de markt te introduceren en te ontdekken, en om vruchtbare zakenrelaties te ontwikkelen.


Solaredge,DGS,DGS Groep,DGS Solar,omvormer,monofasig,driefasig,premie,Baal,Tremelo,Langdorp,Aarschot,Houtvenne,Keerbergen,Heist op den berghybride omvormer,Solaredge,Solaredge omvormer,premie,terugdraaiende teller,Rillaar,Scherpenheuvel,Messelbroek,Zichemomvormer,commercieel,residentieel,particulier,bedrijf,kantoor,appartement,gebouw,huis,dak,pannen


De solarmarkt : ontwikkelingen op de zonnepanelen markt

Zonne-energie wordt in de komende decennia een van de voornaamste energiebronnen van België en Nederland. Net door de impact van de gezondheidscrisis begint het besef neer te dalen dat de zonne-energiesector een belangrijke bijdrage levert aan een meer duurzame wereld. Hieronder een greep uit de talloze ontwikkelingen die u op InterSolution 2022 kan ontdekken.

 In Vlaanderen en Nederland blijft het aantal grootschalige zonnedaken en zonneparken stijgen. Met die opmars groeit eveneens de markt van onderhoud en monitoring. Ook voor montagesysteemfabrikanten blijven nieuwe toepassingen zich aanbieden: van indak tot opdak, van grondgebonden tot drijvend en van statisch tot zonvolgend. In toenemende mate zullen energieopslagsystemen ingezet worden om het elektriciteitsnet te ontlasten en minder afhankelijk te worden van het net. Fabrikanten van omvormers voegen steeds meer nieuwe functies toe aan zonnepanelen, en maken van omvormers de spil in het energiemanagement van woningen en andere gebouwen. Naast zonnestroom heeft ook zonnewarmte een alsmaar belangrijker potentieel voor de verduurzaming in België en Nederland. Het ontwikkelen en delen van kennis ervan is daarom belangrijk.

Op InterSolution 2022 krijgt u een allesomvattend overzicht van nieuwigheden op het vlak van: batterijen, bedrading, fixatiesystemen, meet- en regeltechnieken, monitoringsystemen, montagesystemen, omvormers, productie-uitrusting, PV-modules, regulatoren, software, trackers, warmtepompen, zonneboilers, zonnecellen, zonnecollectoren, zonnepanelen…

BYD,BYD thuisbatterij,batterij,opslagsysteem,opslag,Aarschot,Langdorp,premie,zon,teller,DGS


installateur,leverancier,SMA,omvormer,opslag,zonnepanelen,Langdorp,Gijmel,Begijnendijk,Betekom,DGS Solar



Wallbox,laadstation,elektrische wagen,hybride,DGS,Langdorp,Begijnendijk,Betekom,Gelrode,DGS Solar

Wallbox,Commander,Pulsar,laadstation,laadpaal,auto,DGS,Langdorp,zonnepanelen,premie,voordeel


Solaredge,EV charger,home,oplaadstation,laadpaal,thuis,kantoor,bedrijf,zaak,DGS,Langdorp





Intersolution beurs Gent 19 + 20 januari 2022 : alles ivm zonne energie

Dynamische sturing en/of contract van je PV-installatie

De energiemarkt is volop in beweging. De traditionele manier van energie opwekken en verbruiken verandert. We stappen af van fossiele brandstoffen en omarmen hernieuwbare energiebronnen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook nieuwe kansen.

14 maart 2024

Lees meer

DGS-Groep = jouw SolarEdge Installer Plus Partner

We zijn er trots op om al vele jaren een SolarEdge Installer Plus Partner te zijn. Dit partnerschap is een erkenning van onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen met SolarEdge-technologie.

13 maart 2024

Lees meer

DGS Team volgt volop opleidingen in 2024

Investeren in opleidingen voor het ganse DGS team om jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

8 maart 2024

Lees meer

Nieuwe energiepremies en -verplichtingen in 2024

Nieuwe energiepremies en -verplichtingen in 2024. Veka heeft een overzicht gemaakt van de gewijzigde energiepremies sinds 01/01/2024. Ook gingen er een aantal verplichtingen in voege. * De premies voor de zonnepanelen worden stopgezet. * Klanten met een digitale meter kunnen kiezen voor maandelijkse facturatie van hun energieverbruik.

17 januari 2024

Lees meer

FAQ

Geweldig nieuws! We hebben een splinternieuw tabblad met veelgestelde vragen (FAQ) op onze website toegevoegd! Heb je specifieke vragen over onze producten of meer algemene vragen ? We hebben alles overzichtelijk op één plek verzameld om jullie te helpen en te antwoorden op alle vragen! We staan altijd met veel plezier klaar om jullie zo goed mogelijk te helpen en te antwoorden op al jullie vragen.

16 januari 2024

Lees meer

Kerstbouwverlof inzetten met het DGS team

23 december 2023

Lees meer

SolarEdge : tijdelijke productiestop functie voor PV

Heb je een dynamisch energiecontract en maak je gebruik van en SolarEdge zonne-energiesysteem ? Dan heeft SolarEdge goed nieuws. Ze hebben een gloednieuwe functie gelanceerd die het mogelijk maakt voor huiseigenaren om de productie van hun zonnepanelen tijdelijk stop te zetten. In dit artikel lees je er alles over !

13 december 2023

Lees meer

DGS is REC Certified Solar Professional

REC Certified Solar Professionals,Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren.

18 juli 2023

Lees meer

bezoek SolarEdge Sella fabriek + hoofdkantoor te Israel

Bekijk zeker deze blog en ontdek niet alleen foto's :

4 juli 2023

Lees meer

Betekenis LED lampje Solaredge omvormer QR code

Omdat we af en toe de vraag krijgen van onze klanten wat de betekenis is van de kleur van led lampje in Solaredge omvormer, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een sticker gemaakt met QR code. Als men deze QR code scant, komt men dadelijk terecht op de Solaredge website.

3 juli 2023

Lees meer

DGS-Groep Teambuilding 26/05/2023

Teambuilding te Nederland met ganse DGS-Groep team : indoor skydive + icekarten te Roosendaal

Lees meer

Zijn laadpalen gedekt in woningverzekering ?

Heeft u vragen ivm plaatsen van een laadpaal en wat met verzekering.

15 juni 2022

Lees meer

Uitbreiding DGS team

DGS verwelkomt Thomas in ons huidig DGS team vanaf 14 maart 2022

14 maart 2022

Lees meer

Wallbox laadpaal : voor privé als zakelijk gebruik

Wallbox laadpalen : thuis : Pulsar laadpaal / bedrijf : Copper SB Wallbox laadpaal/ bedrijf aan huis : Commander Wallbox laadpaal

21 februari 2022

Lees meer

40 jaar garantie op Maxeon Sunpower zonnepanelen vanaf 01.01.2022

Vanaf de allereerste dag vangen Maxeon-zonnepanelen meer zonlicht op en produceren ze meer energie dan standaardpanelen.3. Dat betekent dat u heel wat geld bespaart gedurende de lange levensduur van uw installatie. En met een toonaangevende garantie met 40 jaar lang dekking op vermogen en prestaties is het voordeel van Maxeon-zonnepanelen duidelijk: met Maxeon-technologie krijgt u meer energie voor uw geld en kunt u volledig vertrouwen op uw investering4.

7 februari 2022

Lees meer

Ook zonder terugdraaiende teller haal je oogverblindend rendement uit je zonnepanelen

Er zijn geen terugdraaiende tellers meer voor zonnepanelen Investeren in zonnepanelen, dat is slim — subsidies of niet. Omdat de zon elke dag schijnt. Gratis. Omdat je kosten dalen als je je eigen energie produceert. Omdat batterijen almaar straffere dingen kunnen. 14% rendement Leg zonnepanelen.

18 november 2021

Lees meer

Zomer bouwverlof inzetten met ganse DGS team

Lees meer

Opleiding valbescherming en werken op hoogte, specifiek gericht op installateur zonnepanelen.

Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 interessante investering

Lees meer

Waarom een thuisbatterij ... ?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x