Waarom DGS?

Probeer uw onvoorspelbare, steeds toenemende elektriciteitsfactuur in te perken en maak uw eigen groene-stroom-productie dankzij kwalitatieve zonnepanelen en bespaar zo veel geld dat u beter zelf kan spenderen.

Vul snel het contactformulier in en vraag afspraak aan voor gratis, vrijblijvende offerte.

Nieuws

Net een elektrische of hybride wagen gekocht of plant u aankoop ? Contacteer ons ivm laadpaal mogelijkheden voor bij u thuis en vul snel het contactformulier in voor vrijblijvende afspraak en offerte.

ZONNEPANELEN

Fotovoltaïsche zonnepanelen maken gebruik van de zon om groene elektriciteit op te wekken.  Ze bestaan uit cellen die het licht omzetten in stroom.  Een omvormer zet op zijn beurt de gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom.  Wij werken met Sunpower, Bisol, REC en Atersa zonnepanelen en Solaredge en SMA omvormers.

Lees meer

LAADPAAL/WALLBOX

Ontdek ons nieuw assortiment van mogelijkheden om uw elektrische of hybride wagen op te laden.

Voor ieder (particulier, bedrijf, ...) wat wils :

* Wallbox
* Laadpalen
* Hybride laders

Lees meer

WATERONTHARDERS

Hard water heeft een uiterst negatieve invloed op onze levenskwaliteit. Kalkafzetting vermindert drastisch de levensduur van kranen, boilers, ketels, wasmachines,.... Bovendien verhoogt kalkafzetting je energiefactuur: de weerstanden in je toestellen kalken immers aan en kunnen niet langer energie-efficiënt werken.

Lees meer

ZONNEBOILERS

De zonnecollector vangt het invallend zonlicht op en zet die om in warmte.  Deze warmte wordt doorgegeven aan een vloeistof die de zonnewarmte van de collector naar het opslagvat brengt. Wij werken onder andere met Citrin Solar, Viessmann en Eurothermic.

Lees meer

WARMTEPOMPEN

Met een compressor wordt warmte uit de lucht, aarde of water verder opgewarmd tot +/- 50°C.  Deze wordt aangewend voor (vloer)verwarming, maar dient evengoed voor sanitair, al dan niet samen met een boiler.  Er zijn verschillende mogelijkheden.

Lees meer

WARMTEPOMPBOILERS

Een warmtepomboiler is op zich een gewone boiler.  De verwarming vindt niet alleen plaats door een elektrisch element of brander maar benut de restwarmte uit de lucht. Wij werken onder andere met  Viessmann, Junkers en Ariston.

Lees meer

INFRAROODVERWARMING

Infrapower geeft je een wellness warmte die vergelijkbaar is met de zon. Dankzij de lange golf infrarood warmte bespaar je 20 tot 40% op je energiefactuur. Voordelig in aanschaf en energie besparend in gebruik.

Lees meer

ELEKTRICITEITSWERKEN LED-VERLICHTING DOMOTICA

Elektriciteitswerken : zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. LED-verlichting is geschikt voor sfeerverlichting en andere verlichtingseffecten. Domotica toepassingen van Carlo Gavazzi

Lees meer